Gyászol az RTL Klub sztárja: "Megköszöntem, hogy felnevelt”

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor gyász Nagy Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor sztárja, Nagy Krisztián múlt pénteken vesztette el édesapját, Gyulát, aki hosszú évekig küzdött betegségével. 

"Apu még csak 62 éves volt, fiatal. Sajnos, évek óta betegeskedett, a rákkal vívott harcot. Többször műtötték, de végül több áttét is lett a szervezetében, és tudtuk, hogy már nincs sok hátra az életéből. Az orvosok elmondták, mi vár rá, tudni akarta, hogy mennyi ideje van hátra, és hogy milyenek lesznek az utolsó hónapjai. Folyamatosan járt hozzá az orvos, infúziót kapott, az tartotta életében őt" – mondta a Blikknek az énekes.

"Nem akart kórházban meghalni, kérte, hogy itthon lehessen. Mindig ott voltunk mellette, így volt ez pénteken is. Fogtam a kezét, elmondtam neki, mennyire szeretem, és megköszöntem, hogy felnevelt. Amikor lehunyta a szemét, még mosolygott, így búcsúzott el tőlünk, majd az utolsó leheletével eltávozott a lelke Istenhez" - folytatta megtörten.

Krisztián hozzátette, még fel sem fogták, hogy mi történt. Ugyanúgy várják haza, és akárhányszor nyílik az ajtó, mindig azt várják, hátha ő lép be.

"Nagyon szeretnénk teljesíteni az utolsó kívánságát, hogy a temetőben a 100 Tagú Cigányzenekar kísérje utolsó útjára. Apu két fivérének búcsúztatóján is ők zenéltek" – mondta Krisztián.

X-Faktor: Nagy Krisztián feladta a versenyt, nem fog szerepelni az élő show-ban Forrás: RTL Klub

Nagy Krisztián kétszer is bekerült az X-Faktorba, azonban mentális problémái miatt otthagyta a versenyt. Helyzetük most rosszabbra fordult, ezért úgy érzi, az énekesi karrier segíthetne abban, hogy ki tudjon törni a szegénységből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.