Orosz-ukrán háború: fegyvert fogott a világhírű bokszoló, aki Erdei Zsolt akadémiáján volt edző

Anatolij Gavrilov orosz-ukrán konfliktus Orosz-ukrán háború Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több híresség és sportoló fog fegyvert, hogy Ukrajna szabadságáért harcoljon. Legutóbb egy híres bokszedző, Anatolij Gavrilov folytatta a sort, aki Erdei Zsolt ökölvívó akadémiáján tanított egykor. 

Kijev polgármestere után a híres ökölvívó Anatolij Gavrilov is hazatért Ukrajnába, hogy harcoljon az oroszok ellen. Az edző egészen 2021-ig együtt dolgozott Erdei Zsolttal, és csak a koronavírus miatt tért vissza otthonába. Jelenleg 120 km-re tartózkodik a fronttól.

"Megmondom őszintén, Volodimir Zelenszkij elnök sokáig nem volt rokonszenves nekem, de ahogy Vlagyimir Putyin megtámadott bennünket, villámgyorsan minden az ellenkezőjére fordult. Még az addig oroszszimpatizáns ukrajnai polgárok is egy emberként sorakoztak fel az elnökünk mögött, akit most már hősnek tartok. Az orosz csapatok meg takarodjanak el Ukrajnából, a mi hazánkból, nincs itt semmi keresnivalójuk! " - mesélte az Indexnek.

A háborúval kapcsolatban bővebben itt olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.