Újra terhes az orosz tinilány, aki korábban egy 10 éves fiúnak szült gyereket - Fotó

baba szülő anya terhes Darja Szudnyisnyikova
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világot sokkolta, amikor másfél évvel ezelőtt kiderült, hogy a 13 éves orosz tini, Darja Szudnyisnyikova teherbe esett 10 éves párjától. Most pedig újra bejelentette, valószínűleg ismét terhes.

Mindössze 13 éves volt Darja Szudnyisnyikova, amikor kiderült, hogy első kisbabáját várja. Állítása szerint az akkor 10 éves párjától, Ivantól esett teherbe. Ám az orvosszakértők azt állították, szinte lehetetlen, hogy a fiú akkor nemzőképes volt. Úgy gondolták, hogy a gyermek apja a lány korábbi barátja lehet, akit azóta már le is tartóztattak, mert valószínűleg megerőszakolta Darját.

Darja nem ijedt meg a felelősségtől, kislánya születése után rögtön tudta, hogy szeretne még gyereket. Sokáig nem is kellett várnia, bejelentette, hogy új barátjától, a 16 éves Pasha Bochkótól ismét babát vár - írja a Daily Star.

"Lesokkolt. Úgy néz ki, újra terhes vagyok" - mondta Darja és hozzátette, hogy reméli, hogy téved a teszt, ugyanis ők védekeztek szex közben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.