"Minden második pénteken a nő fizet" - Csuti szerint nem kell minden randit a férfinak állnia

ki fizet a randin randizás Kulcsár Edina Szabó András Csuti randi etikett randi Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei év első hónapjai Kulcsár Edina és Csuti viharos válásáról szóltak. A sztárpár sokáig próbálta megmenteni a házasságát, ám végül úgy látták jónak, ha külön utakon folytatják. Edinára hamar rátalált az új szerelem a fiatal rapper, G.w.M oldalán, míg Csuti csak most érzi késznek magát arra, hogy újra randizzon.

Az ismert üzletember nemrég saját közösségi oldalán válaszolt a rajongók kérdéseire, és az egyik válaszából kiderült, mire kell majd számítania annak a hölgynek, aki randevúra megy Kulcsár Edina exével. Csuti szerint ugyanis nem kell minden randit a férfinak állnia, sőt ő annak a híve, hogy az ismerkedési fázisban a párok osszák el egymást közt a számlát.

– írta Csuti az Instagramon a Blikk szerint.

Készen áll a randizásra Forrás: Instagram

Az üzletember az oldalán elárulta azt is, hogy elgondolkozott azon, könyvbe foglalja mindazt, ami vele történt, mivel az elmúlt időszak teljesen új élmény volt a számára. A rajongók kérdésére elmondta, készen áll a randizásra és ha úgy adódik, bemutatja majd a nagy nyilvánosságnak is leendő partnerét. A hölgyet egyelőre egy hotelszobába tudná meghívni Csuti, ugyanis új otthona várhatóan a nyár végére fog elkészülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.