Csuti továbblépett: már újra randizik

Forrás: LifeTV -
válás randizás Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyermekei mellett a munkával és edzéssel tölti a mindennapjait Csuti, aki már el is költözött a közös családi fészekből, miután elváltak útjaik Kulcsár Edinával. A kétgyermekes édesapa napról napra jobban érzi magát, sőt nemrég bevallotta, hogy elkezdett újra randizni. 

Csuti korábban már elárulta, hogy kiköltözött az Edinával közös otthonból és egy pesterzsébeti hotelben lakik addig, amíg nem találja meg az a helyet, ahol új életet kezdhet.

"Kerülgettük egymást, nem tudtuk megállni, hogy ne szúrjunk oda a másiknak, mindkettőnknek nehéz volt ez az időszak. Azzal sem volt könnyű megbirkózni, hogy az otthonomból vendégszoba lett. Mindkettőnk érdekében meg kellett hozni ezt a döntést, de az a része a legfájóbb, hogy nem adhatok minden este „jóéjtpuszit" a gyerekeimnek" - mesélte a Blikknek az édesapa.

Csuti továbblépett: már újra randizik Forrás: LifeTV

A szakítás óta minden idejét munkával, edzéssel tölti, szabadidejében pedig sokat találkozik a barátaival is, akiket az utóbbi években elhanyagolt. Korábban azt nyilatkozta, hogy nem tudja mikor lesz újra kész arra, hogy nyisson a nők felé, ám úgy tűnik, hogy ennek eljött az ideje, a sármos férfi ugyanis bevallotta, hogy elkezdett újra randizni.

"Az elején nem tudtam, lesz-e még valaha bizalmam a nőkben, de most már napról napra jobban érzem magam. Már tudok nyitni mások felé és beszélgetni. Volt, akivel együtt vacsoráztam, de manapság egy lájkból is cikk születik, ezért nagyon óvatos vagyok"

– tette hozzá Csuti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.