Kiderült, hol húzza meg magát Csuti a szakítás óta

G.w.M Kulcsár Edina Szabó András Csuti Csuti szakítás szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat dolgozik és sokat edz, így aztán alig van "otthon" Csuti, mióta szakítottak Kulcsár Edinával. De hol van most otthon az üzletember?

Az RTL Klub Reggeli című műsorában árulta el Csuti, hol húzza meg magát, mióta szakítottak feleségével, Kulcsár Edinával. Egy szállodatulajdonos barátja ajánlotta fel neki már korábban, hogy "ha úgy alakulna" a helyzet, a pesterzsébeti hoteljében lakhat egy ideig. Ezt Csuti igénybe is vette. Az üzletember mindennapjait most a rengeteg munka, a haverok és az edzés tölti ki.

Csuti egy barátja szállodájában húzza meg magát Forrás: LifeTV

Csuti hisz abban, hogy Edinával a gyerekeiket normális viszonyban tudják nevelni a továbbiakban. Edinát nagyon jó anyukának tartja, saját magát pedig nagyon jó apukának. Új kapcsolatra még nem gondol, azt mondja, hogy ebben az időszakban most saját magával kell törődnie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.