Rohamosan romlik az állapota: Kerekesszékbe kényszerült a világhírű színésznő

étterem betegség Vacsora Liza Minelli tolószék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő 2000-ben vírusos agyvelőgyulladást kapott: az orvosok úgy gondolták, hogy már sohasem lesz képes beszélni, és az egész hátralévő életét kerekesszékben kell majd leélnie. Akkor Minnelli rájuk cáfolt: minden egyes nap keményen dolgozott azért, hogy sikerüljön felépülnie, ám mostanra romlott az állapota.

A 76 éves színésznő állapota, úgy tűnik, rohamos romlásnak indult. Éppen a West Hollywoodban található II Piccolo étteremből távozott kerekesszékében, amikor a fotósoknak sikerült lencsevégre kapniuk, ahogy besegítik az autójába. A fotót ide kattintva tekintheted meg.

Forrás: 20th Century Fox

Minnelli egyébként 19 évesen elnyerte a színpadi alakításokért kapható legrangosabb elismerést, a Tony-díjat, 23 évesen pedig már Oscarra jelölték az Első szerelem című filmért. Utóbbit három évvel később meg is kapta a musical-klasszikus Kabaréért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.