Hihetetlen! 60 éves lett MC Hammer: így néz ki most a nosztalgiabulik királya

Forrás: Instagram/MC Hammer -
MC Hammer így néz ki most nosztalgia U Can't Touch This 60 éves születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs retróparti az amerikai hiphopos legnagyobb slágere nélkül. Egészen hihetetlen, hogy MC Hammer március 30-án ünnepli hatvanadik születésnapját.

MC Hammer, vagy igazi nevén Stanley Kirk Burrell színészként és koreográfusként is megpróbált nevet szerezni magának, de igazán nagy sikert csak a U Can't Touch This című slágerével tudott elérni. A több mint harmincéves nótát még azok is dúdolják, akik nem is éltek a dal megjelenésekor.

Annak ellenére, hogy az ezredforduló után már keveset hallottunk róla, Hammer a mai napig aktív a tengerentúlon. Zenél, szinkronizál és ha úgy adódik, akkor műsort vezet és filmezik is. Azt talán kevesen tudják róla, hogy nagyon fontos számára a vallás, és még a nyolcvanas években elkezdett teológiával foglalkozni.

MC Hammer hatvanévesen sem vonult még vissza Forrás: Instagram/MC Hammer

Lelkészként, prédikátorként is dolgozik, ő volt például az, aki előtt örök hűséget fogadott egymásnak a Mötley Crüe frontembere, Vince Neil és Lia Gerardini. Kiemelten foglalkozik a börtönbe jutottakkal és a fiatalokkal is.

– mondta közösségi oldalán MC Hammer a legfrissebb videójában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.