MC Hammer rendőrségi ellenőrzés letartóztatás rapper incidens
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt hétvégén letartóztatták a népszerű rappert és műsorvezetőt, MC Hammert. Az amerikai zenész állítólag akadályozott és ellenállt egy rendőri ellenőrzésnek.

Az 50 éves sztár az incidens miatt a kaliforniai Santa Rita börtön fogdájába került. Szabadulása után nem sokkal pedig Twitterén számolt be az esetről, ahol azt állította, hogy rasszizmus áldozata lett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Egy puffadt Elvis kinézetű fószer kopogtatott a kocsimon. Letekertem az ablakot és azonnal megkérdezte, hogy feltételes szabadlábon vagy próbaidőn vagyok-e. Miközben nyújtottam felé a személyimet, elkapott és megpróbált kirángatni a kocsiból, de elfelejtkezett róla, hogy fánkdiétán van. Elég nevetséges volt, miközben húzta elő a fegyverét, fújta a sípját és segítségért kiabált. Most pedig válaszolok a kérdésére: a személyes meggyőződéseddel ellentétben nem a bőrszíntől függ, hogy valaki próbaidőn van-e, dagi fiú" - fakadt ki MC Hammer.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.