Kínos lebukás! Szolgálat közben elégítettek ki orálisan egy rendőrt: videó

Forrás: Shutterstock -
Larry Thompson orális szex lebukás rendőrség rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrről egy felvétel is készült, amin jól látszik, hogy letolt nadrággal áll a szolgálati kocsi mögött, miközben valaki épp orálisan elégíti ki.

Teljesen véletlenül kaptak lencsevégre egy adótorony tetejéről egy rendőrt, Larry Thompsont Georgia államban. A férfi letolt nadrággal állt a szolgálati autója mögött, valaki pedig épp orális szexben részesítette. A videót készítője, Dillon Cole feltette a TikTokra, a felvételt már több millióan látták. A rendőr lemondott a tisztségéről.

Larry Thompsonról kiderült, hogy nem ez az első törvényszegése, 2017-ben véletlenül karon lőtte egyik rendőrtársát, két évvel később pedig egy nyugdíjast ölt meg, amiért az kihívta őt egy esethez, de azt is tudni, hogy korábban zaklatott egy nőt - írja a DailyStar nyomán a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.