Durva kommentet írt Árpa Attila Will Smith családi fotója alá

Forrás: LifeTV -
Árpa Attila Oscar 2022 Will Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Will Smith fogta magát, felment a színpadra, és behúzott egyet Chris Rocknak az Oscar-díjátadón. Később bocsánatot kért, de tettének következményei lehetnek, akár az Oscar-díját is visszakérheti tőle az Akadémia. A botrányról Árpa Attila is markáns véleményt fogalmazott meg. 

"Will Smith rosszul cselekedett, de nagy szerencséje volt: egyrészt, mert utána megnyerte az Oscart, másrészt meg mondott egy érzelmes beszédet, amellyel ellensúlyozni tudta, hogy percekkel korábban egy agresszív bunkó volt. Ráadásul másnap reggel még bocsánatot is kért nyilvánosan" - nyilatkozta Árpa néhány napja. Később azonban már nem tűnt ilyen megbocsátónak, és kemény kritikát fogalmazott meg egy Will Smithről és családjáról készült fotó alatt a Facebookon - szúrta ki a Blikk.

"Elég sok csúnya ember van ezen a képen. És nem kifejezetten a kinézetükről beszélek"



Forrás: LifeTV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.