Szörnyű tragédia: szennyvíztárolóban találták meg az eltűnt kisfiú holttestét

halál gyász eltűnt kisgyerek tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután észrevették gyermekük eltűnését, a szülők a rendőrség segítségét kérték, de már késő volt.

Az egyéves kisfiú a hátsó kertben játszott, majd egyik pillanatról a másikra eltűnt. Jose Larát egy napon keresztül kereste a rendőrség keresőkutyákkal, emellett még 120 ember csatlakozott a keresőcsapatokhoz.

"Sajnálatos módon az én feladatom közölni, hogy a Jose Lara utáni kutatás lezárult. A kisfiú holttestét egy szennyvíztisztító tartályban találtuk meg" – közölte Putnam megye seriffje, Gator DeLoach.

A rendőrök éppen egy bokros területet kutattak át, amikor meglátták a szennyvíztisztító tartályt. A rétegelt lemezdarab korhadt volt, így a legrosszabbtól tartva vizsgálták meg. A kisfiú ráléphetett, a lemezdarab pedig valószínűleg beszakadt a súlya alatt.

"Együtt gyászolunk a családdal, és imádkozunk értük. Gyászoljuk ezt a felfoghatatlan veszteséget, ami egy fiú, egy testvér és egy unoka elvesztését jelenti" – mondta DeLoach. A nyomozás még folyamatban van, de az idegenkezűség lehetősége egyelőre nem merült fel - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.