Ismert zenész ölte meg a buszmegállóban ácsorgó tinilányt

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság Bobbi-Anne McLeod beismerés Cody Ackland buszmegálló zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyilkos beismerte a tettét, azt viszont nem tudta megmagyarázni, miért ölte meg a számára teljesen ismeretlen fiatal lányt.

Bobbi-Anne McLeod gyanútlanul várakozott az otthonához közeli buszmegállóban, amikor tavaly novemberben megállt mellette egy autó. A kocsiból kiszállt Cody Ackland gitáros, majd erőszakkal berángatta a járműbe Bobbi-Anne-t és egy tompa hangszerrel agyonverte a lányt. A holttestet egy Plymouth-hoz közeli erdőben rejtette el.

A gyilkosság után három nappal Cody maga sétált be a rendőrségre, ahol beismerte a tettét. A zenész a napokban a bíróságon is bűnösnek vallotta magát, de nem tudott magyarázattal szolgálni a tettére. A tárgyalóteremben ott volt az elhunyt lány családja, akik közül többen is zokogórohamot kaptak. A bíró életfogytiglani börtönbüntetést szabott ki a gyilkos gitárosra – írja a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.