Vascsővel verte szét barátját a 24 éves férfi, majd puszta kézzel fojtogatta

Forrás: Shutterstock -
vascső életveszélyes sérülés bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bántalmazás eredményeként életveszélyes sérülést szenvedett az idősebb barát, aki csak másnap hívta a rendőröket és a mentőket.

Egy 62 éves mátételkei férfi 2021. november 24-én átment ismerőse házába, ahol a 24 éves barátjával összevesztek, aki ezt követően bántalmazta. Ezután a sértett hazament, de a fiatal férfi nem sokkal később utánament. A házába erőszakos módon bejutott, és az ajtó kitámasztására szolgáló vascsövet magához vette, majd azzal több alkalommal megütötte barátját. Ezt követően az eszközt eldobta és puszta kézzel tovább bántalmazta a sértettet, illetve fojtogatta is.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A férfi abbahagyta a bántalmazást, majd elment. Nem sokkal később visszatért és segített megsérült barátjának, majd miután úgy látta, hogy rendben lesz, hazament.

Másnap a 62 éves férfi hívta fel a rendőrséget és a mentőszolgálat munkatársait, akik kiérkezésüket követően azonnal kórházba szállították.

Az igazságügyi orvos szakértői véleménye alapján a bántalmazás eredményeként életveszélyes sérülést szenvedett az idősebb barát, ezért a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói életveszélyes testi sértés miatt indítottak büntetőeljárást. A 24 éves férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett.

A nyomozást a napokban befejezték a rendőrök, akik az iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek - írja a Police.hu.

Nemrég Nagykőrösön történt súlyos bántalmazás, válogatott kínzásokkal vallatta párját a nagykőrösi férfi, a nő kis híján belehalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.