Öngyilkos lett egy 12 éves kislány: "Borzasztó volt nézni, ahogy a lányom haldoklik"

megerőszakolás öngyilkosság bántalmazás megerőszakolt lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Önkezével vetett véget életének egy 12 éves kislány, miután nemi erőszak áldozata lett.

A kislány édesanyja zokogva mesélte el Semina történetét. A 12 éves lány azután végzett magával, hogy egy idősebb fiú megerőszakolta. A fiú ugyanabba az iskolába járt, mint ő, és a lányt először Snapchaten kezdte el zaklatni. Semina ezt elmondta az édesanyjának, aki azonnal a rendőrségre vitte a lányát, hogy tegyenek feljelentést, ám a rendőrök nem voltak megértőek, és azt tanácsolták neki, hogy ne tegyen feljelentést, mert azzal csak bonyodalmakat okoz.

A Merseyside-i rendőrség nem tájékoztatta Semina iskoláját a bejelentett nemi erőszakról, de a kislány nem mert iskolába menni, nehogy újra találkozzon a fiúval. Az ügyre mégis fény derült, és a kislányt zaklatni kezdték a neten. Azt mondták neki, verés jár annak, aki elmegy a rendőrségre árulkodni, és Seminát többször megverték. A bántalmazást videóra is vették, raádásul nem csak őt, a testvérét is bántották.

Három hónappal a feljelentés után a rendőrség a családnál vette fel az utolsó jelentést, de Samina ekkor már nem kért segítséget a hatóságtól, csak felment a szobájába. A 12 éves kislány végzetes adag gyógyszert szedett be a krónikus betegeknek szánt gyógyszerekből, és bár megpróbálták mesterséges kómába helyezni, szervei egymás után adták fel a küzdelmet.

-mondta a kislány anyukája, Rachel.

Semina családját a gyászukban sem hagyták békén, a lány temetésének napján elárasztották a közösségi médiát a bántalmazásról készült felvételek, de a rendőrség ekkor sem tett semmit. A lány családja beperelte a rendőrséget - írja a Bors a Sky News cikke alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.