Gyász: hosszú betegség után elhunyt a világhírű komikus

Forrás: Shutterstock -
betegség gyász halálhír komikus Gilbert Gottfried
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A komikus családja jelentette be a szomorú hírt: a világhírű humorista, Gilbert Gottfried hosszú betegség után távozott az élők sorából. 

Több mint 40 éven át számos filmben, sorozatban és gyerekmesében csalt mosolyt Gilbert Gottfried a nézők arcára. Olyan legendás produkciókból ismerhetjük, mint a Talpig zűrben, a Ford Fairlane kalandjai, a Beverly Hills-i zsaru 2, ám a mai napig mégis sokan az Aladdin című mese ikonikus papagájának, Jago szinkronhangjaként ismerik.

A komikus családja arra kérte az elhunyt humorista rajongóit, hogy nevessenek és mosolyogjanak sokat az emlékére. Gilbert Gottfried 67 évesen hunyt el - számolt be a történtekről a Reuters.com.

Az utóbbi napokban több halálesetről számoltunk be: elhunyt a Grace Klinika sztárja, valamint a világhírű író, Jack Higgins is távozott az élők sorából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.