Itthon fogták el a német pedofilt, magyar feleségét is verte

Forrás: AFP/Roos Koole -
szexragadozó párkapcsolati erőszak pedofil zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyilvánosság előtt csak Marióként ismert rokkant férfit 26 rendbeli pedofil bűncselekményért ítélték el Németországban - a Somogy megyei Igalon kerítette kézre a rendőrség.

Mariónak, aki 1992 és 1999 között rendszeresen zaklatott szexuálisan egy rábízott gyermeket, a jogerős ítélet értelmében börtönbe kellett volna vonulnia, ám ehelyett Magyarországra szökött. Elcsábított, majd el is vett feleségül egy nála 30 évvel fiatalabb nőt, Évát, akit anyagilag és fizikailag is rendszeresen terrorizált.

Képünk illusztráció. Forrás: AFP/Roos Koole

A német rendőrség kinyomozta, hogy valószínűleg Igalon tartózkodik, ezért felvették a kapcsolatot a magyar hatóságokkal, így néhány nappal ezelőtt el is fogták a bűnözőt.

Amikor a Bors megkereste Éva édesapját, és elmondták, milyen ügyben érdeklődnek, az idős férfi teljesen ledöbbent.

– mondta V. Ernő, majd elővette lánya esküvői fotóit.

Igalon szinte mindenki ismeri Mariót és Évát. Bár a német férfi nem tanult meg magyarul, fordítóalkalmazás segítségével rendszeresen beszélgetett a helyiekkel. Kedves, jó kedélyű embernek tartották őt, és úgy tudták, katonaként aknára lépve veszítette el az egyik lábát.

Ismerőseik értesülései szerint Éva elköltözött a városból és Kaposváron keresett új szállást magának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.