Felismerhetetlen Nicole Scherzinger: platinaszőkére festette éjfekete hajkoronáját

éjfekete haj felismerhetetlen hajfestés platinaszőke Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudni, miért döntött a stílusváltás mellett, de rajongóit is meglepte az énekesnő.

A Pussycat Dolls énekesnője egy időben rengeteget hallatott magáról, a kétezres évek elején nem volt hét, amikor ne szerepelt volna valamelyik angol bulvárújság címlapján. Egykori zenekarával sorban adták ki a slágereket, a sajtó mégis a magánéletétől volt hangos. Nicole Scherzinger ugyanis majdnem nyolc évig egy párt alkotott a későbbi hétszeres Forma-1-es világbajnokkal, Lewis Hamiltonnal.

Az énekesnő azután kezdett szólókarrierbe, hogy kivált az együttesből. Saját dalaival azonban közel sem tudott akkora sikert elérni, mint a csajbanda élén, ezért is dönthetett úgy, hogy visszatér egykori formációjához. Nicole a zenélés mellett rendszeresen feltűnik különféle tévéműsorokban, a brit nézők például hosszú éveken át láthatták őt a helyi X-Faktor zsűritagjaként. Bárhol szerepelt is, mindenhol éjfekete hajjal jelent meg.

Ezért is lepte meg most a rajongóit, amikor talán életében először megvált fekete tincseitől és platinaszőkére váltott. A kommentelők szerint ezzel a külsővel akár csatlakozhatna is a Kardashian-családhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.