Hazugságokat állít a külföldi média a New Yorkban meggyilkolt magyar nő édesanyja szerint

gyilkosság halál sporttáska tragédia New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar családanya holttestét egy hokitáskában találta meg egy járókelő New Yorkban. G. Orsolya aznap színházba ment, de már nem ért haza. A gyilkosság után a nő férje életveszélyes fenyegetést kapott. 

A magyar nő holttestére egy kutyát sétáltató férfi bukkant rá. A járókelő először azt hitte, hogy egy próbababa van a táskában, később tudatosult benne, hogy egy valódi holttestet rejt a sporttáska. Több biztonsági kamera is rögzítette, ahogy egy ismeretlen péntek este azt a véres táskát húzta maga után New York utcáin, amiben a meggyilkolt G. Orsolya feldarabolt holtteste volt.

Orsolya már hosszú évek óta élt az Egyesült Államokban, egy lítiumkereskedőhöz ment férjhez. Két gyermekük született, Leo és Jamie. A külső szemlélők szerint idilli boldogságban éltek egy kétmillió dolláros házban, Forest Hills-ben.

G. Orsolya férje, Howard és a 17 éves fia elutaztak otthonról a hétvégére, a kisebbik gyermek otthon maradt az anyjával. Miután az édesanya szombaton elment színházba a barátaival, Leo hiába várta haza. Egy ismeretlen tettes brutálisan végzett a nővel.

Az amerikai sajtóértesülések szerint a rendőrök bilincsben vitték be az őrsre a kisebbik, 13 éves fiút, aki hamar tisztázta magát, így hazaengedték. A tragédia hírére a családfő és a nagyobbik fiú is hazasietett. Howard elmondta a rendőrségnek, hogy ő is kapott egy fenyegető üzenetet, miszerint a családja következik.

A Bors megkereste Orsolya édesanyját, Babit. Bár az idős asszony nem kívánt nyilatkozni, azt elmondta, hogy az amerikai rendőrség sem tud biztosat, de a külföldi média sok valótlanságot közölt lánya halálával kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.