Vége a mosolyszünetnek? Boldog családi fotón pózolnak Berkiék

Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi és Krisztián az utóbbi időkben párkapcsolati hullámvölgyeken ment keresztül, mostanában alig láthattuk őket együtt.

A sztárpár nyíltan kezelte a házasságukkal kapcsolatos problémákat, rendszeresen beavatták a nyilvánosságot különféle kapcsolatmentő kísérleteikbe. Krisztián Mazsi kedvéért elköltözött egy szállodába, és pszichológus segítségét is kérték, hogy túllendülhessenek a nehéz időszakon.

Bár úgy tűnt, lassan újra összemelegszenek, hiszen közösen vakációztak Mexikóban, újfent mosolyszünetről szóló pletykák kaptak róluk szárnyra – írja a Ripost.

Forrás: Instagram

Most azonban minden kétséget eloszlattak: Krisztián egy idilli családi fotót posztolt 24 óráig elérhető Insta-sztorijába Szentendréről. A képhez egy szavazást is mellékelt, melyben arról kérdezte követőit, hogy vajon esznek-e majd lángost a festői szépségű városkában. A válasz egyelőre nem derült ki, de lángosozástól függetlenül úgy tűnik, jelenleg minden rendben a Berki-família háza táján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.