Berki Mazsi színt vallott: ekkor romlott meg a házassága Berki Krisztiánnal

házasság válság Berki Emma Katerina Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián úgy véli, kislányuk születése után romlott meg a házasságuk, de Mazsi szerint egészen máskor indultak el a lejtőn.

Az utóbbi időszakban rengeteg hír született arról, hogy válságba került Berki Krisztián és Berki Mazsi házassága. Úgy tűnik azonban, hogy a kemény közös munkának meglett az eredménye, és sikerült megoldani a problémákat. Most a Mokkában beszéltek arról, hogy mi vezethetett odáig, hogy ennyire rosszra fordult a helyzet kettejük között.

A házaspár kislánya tavaly novemberben született, és Krisztián úgy gondolta, hogy a kis Emma érkezése nehezítette meg házasságukat, Mazsi viszont most elmondta, mikor kezdődtek a problémák.

"A kicsivel több mint egy évvel ezelőtti buszos ügye volt az, ami megborított valamit. A várandósságom alatt ezért elég sokat veszekedtünk" - mondta Mazsi.

"Most azt kell, hogy mondjam, hogy jól vagyunk. Nagyon jót tett nekünk ez a három hét Mexikóban, hogy csak ketten, illetve hárman voltunk a lányunkkal. Krisztián Emmához is közelebb került, olyannyira, hogy amióta hazajöttünk, már kétszer hagyhattam egyedül őket" - folytatta.

"Szerencsésnek mondom magam, mert Mazsi mellém állt, és közölte, hogy nem akar elválni, mert az nem megoldás" - mondta Berki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.