Berki Krisztián megdöbbentő vallomása: "Mazsi kérte, hogy menjek el"

Forrás: Berki Mazsi -
házasság válság Berki Mazsi különköltözés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hónappal ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy milyen boldoggá teszi születendő gyermekük Berki Krisztiánt és feleségét, Mazsit. Senki sem számított arra, hogy alig pár héttel a szülés után már válságba jutott házasságukról fog cikkezni a sajtó.

Nemrég derült ki, hogy Krisztián és Mazsi egy szakember segítségét is igénybe vette, hogy megmentsék a házasságukat. Párterápiára is járnak, de úgy tűnik, egyelőre nem sikerül enyhíteni a kettejük közt lévő feszültséget. Mazsi pedig meglepő dolgot kért férjétől, aki ezt is bevállalta azért, hogy megmentsék házasságukat.

Meg tudják menteni a házasságukat? Forrás: Berki Mazsi

"Számomra fontos, hogy mindkettőnk lelki békéje meglegyen, ha esélyt adunk a vitákra, ez lehetetlen. Az elmúlt 6-9 hónapban nagyon nehéz helyzet alakult ki, próbálunk ezen dolgozni. Szerencsés helyzetben vagyok azáltal – mert míg mások esetleg nem tehetik meg, hogy átmenetileg szállodába költözzenek –, hogy most még többet tudok foglalkozni magammal, és békén tudjuk hagyni egymást Mazsival"

– nyilatkozta Krisztián a Borsnak. A lap próbálta kideríteni, hogy mekkora esélye van annak, hogy újra összeköltöznek és rendbe jön a házasság, de az izomceleb kitérő választ adott a kérdésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.