Pár hónappal ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy milyen boldoggá teszi születendő gyermekük Berki Krisztiánt és feleségét, Mazsit. Senki sem számított arra, hogy alig pár héttel a szülés után már válságba jutott házasságukról fog cikkezni a sajtó.

Nemrég derült ki, hogy Krisztián és Mazsi egy szakember segítségét is igénybe vette, hogy megmentsék a házasságukat. Párterápiára is járnak, de úgy tűnik, egyelőre nem sikerül enyhíteni a kettejük közt lévő feszültséget. Mazsi pedig meglepő dolgot kért férjétől, aki ezt is bevállalta azért, hogy megmentsék házasságukat.

Mazsi kérte, hogy menjek el egy időre...

Meg tudják menteni a házasságukat?Forrás: Berki Mazsi

"Számomra fontos, hogy mindkettőnk lelki békéje meglegyen, ha esélyt adunk a vitákra, ez lehetetlen. Az elmúlt 6-9 hónapban nagyon nehéz helyzet alakult ki, próbálunk ezen dolgozni. Szerencsés helyzetben vagyok azáltal – mert míg mások esetleg nem tehetik meg, hogy átmenetileg szállodába költözzenek –, hogy most még többet tudok foglalkozni magammal, és békén tudjuk hagyni egymást Mazsival"

– nyilatkozta Krisztián a Borsnak. A lap próbálta kideríteni, hogy mekkora esélye van annak, hogy újra összeköltöznek és rendbe jön a házasság, de az izomceleb kitérő választ adott a kérdésre.

Ha megfelelőképpen tudjuk felvázolni a jövőképünket, akkor nem kizárt, hogy hamarosan.