Mire készül Tóth Gabi? Teljes inkognitóban töltötte a délutánt

Tóth Gabi fotó 100. Magyar Derby lóverseny századik derby
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabit még a legnagyobb rajongói is csak nehezen ismerték volna fel azon a fotón, amelyet nemrég osztott meg az énekesnő.

Tóth Gabi sisakban és speciális védőszemüvegben látható azon a fotón, amely izgalomban tartja most az énekesnő rajongóit. A követői azt próbálják kitalálni, hogy mire készülhet kedvencük, amihez egy ennyire különleges ruházatra volt szüksége. Gabi a fotó mellé írt pár sort is, és kíváncsi volt rá, vajon a rajongói megfejtik-e, hogy mire edz ilyen keményen.

A kommentelők hamar megfejtették a sisak jelentését. Tóth Gabi ugyanis a 100. Magyar Derbyre készül, ugyanis ő lesz a hazai neves lóverseny egyik arca és sztárfellépője. Könnyen előfordulhat, hogy nemcsak a színpadon láthatjuk majd Gabit, hanem a versenypályán, lóháton is kipróbálja magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.