Tóth Gabiba beleálltak a kommentelők - nem sejtette, hogy ilyesmin is képesek kiakadni

Tóth Gabi hajvágás fodrászat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves énekesnő csak azt szerette volna megosztani követőivel, hogyan zajlik kislánya, Hannaróza első otthoni hajvágása, ám a kommentelőknek ehhez az ártatlan videóhoz is volt pár keresetlen szavuk.

Gabi szinte azonnal kitörölte a rosszindulatú hozzászólásokat, így azokat csak korlátozott ideig láthatták a követők, ám a hozzájuk intézett kommentjéből kiderült, hogy a negatív megjegyzéseket azért kapta, mert egyesek szerint nem biztonságos otthon vágni egy gyerek haját.

„Kedves kommentelők! Nagyon köszönjük az aggódó hozzászólásokat. Ez egy ártalmatlan videó, amiben a gyermekem göndör hajának a végéből picit vágtunk, mert nagyon bemelegedett már és mivel copfozni nem engedi, így ezt a megoldást választottuk.

A videó alá szerencsére bőven érkeztek pozitív vélemények is, sokan dicsérték Hannaróza angyali fürtjeit és akadt olyan hozzászóló is, aki a legendás hajszobrászra utalva kedvesen csak „Gedeon néniként" emlegette Gabit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.