A 34 éves énekesnő csak azt szerette volna megosztani követőivel, hogyan zajlik kislánya, Hannaróza első otthoni hajvágása, ám a kommentelőknek ehhez az ártatlan videóhoz is volt pár keresetlen szavuk.

Gabi szinte azonnal kitörölte a rosszindulatú hozzászólásokat, így azokat csak korlátozott ideig láthatták a követők, ám a hozzájuk intézett kommentjéből kiderült, hogy a negatív megjegyzéseket azért kapta, mert egyesek szerint nem biztonságos otthon vágni egy gyerek haját.

„Kedves kommentelők! Nagyon köszönjük az aggódó hozzászólásokat. Ez egy ártalmatlan videó, amiben a gyermekem göndör hajának a végéből picit vágtunk, mert nagyon bemelegedett már és mivel copfozni nem engedi, így ezt a megoldást választottuk.

Komolyan nem hiszem el, hogy egy ilyen kedves videó alá is képesek egyesek ilyen rossz ízű kommenteket írni... Legyenek kedvesek, vagy próbálják meg továbbgörgetni, vagy a jót feltételezni... Egyszerűen nevetséges, hogy milyen kommenteket tudnak egyes emberek ideírni... Minden ilyet törlök, mert nem ezért tettem ki– írta az énekesnő.

A videó alá szerencsére bőven érkeztek pozitív vélemények is, sokan dicsérték Hannaróza angyali fürtjeit és akadt olyan hozzászóló is, aki a legendás hajszobrászra utalva kedvesen csak „Gedeon néniként" emlegette Gabit.