Milliókkal teli táskára bukkantak Békésszentandráson: ez lett a hatalmas összeg sorsa

milliók Békésszentandrás táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milliókkal teli táskát találtan Békésszentandráson: szemétszedés közben bukkantak rá.

Néhány héttel ezelőtt szemétszedési akciót szerveztek Békésszentandráson, ám arra senki nem számított, hogy a hulladék között pénzt találnak.

Egy gazzal benőtt hátizsák hevert a földön, amelyre a helyi képviselő lánya figyelt fel. A táskát kinyitva, mindenki meglepődött, hiszen tele volt pénzzel, méghozzá kétmillió forintnyi angol fonttal. A bankjegyek mellett egy tabletet is találtak, valamint egy brit úriember, Terrence William Andrews iratait. Mint később kiderült, a férfi ingatlanvásárlás céljából látogatott a településre, de egy váratlan rosszullét során elveszítette a táskáját.

Milliókkal teli táskára bukkantak Békésszentandráson - A kép illusztráció Forrás: shutterstock

A Békés megyei hírportál megírta, hogy a hátizsákot eljuttatták a helyi rendőrkapitányságra, onnan pedig a békásszentandrási önkormányzathoz.

A 80 éves férfi a nyugdíjas éveit szerette volna leélni a településen, ám sztrókot kapott, emiatt a mai napig gyógyszeres kezelés alatt áll. A férfi visszakapta a táskáját, amit a település alpolgármestere személyesen vitt el jogos tulajdonosához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.