Kiderülhetnek Meghan Markle mocskos titkai: kitálalnak a volt alkalmazottak

Forrás: AFP/Angela Weiss -
alkalmazottak Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle volt alkalmazottai úgy döntöttek, nem őrzik tovább a titkokat: elárulják, hogyan bánt velük a hercegné.

Meghan Markle sosem volt a királyi család legszimpatikusabb tagja, több hír is szólt arról, hogy nem bánik kifejezetten szépen az alkalmazottaival. A megítélése azóta sem változott, hogy Harryvel úgy döntöttek, kilépnek a királyi családból. Az akkor megőrzött titkokra pedig most fény derülthet, ugyanis Tom Bower életrajzírónak többen is elmesélték, hogyan bánt velük a hercegné.

Meghan Markle volt alkalmazottai kitálalnak Forrás: AFP/Angela Weiss

"Eddig sosem hallott történetek vannak a könyvben a hercegnéról, rendkívüli sztorik. A közvélekedés róla vagy beigazolódik, vagy mindenki felháborodik, az biztos, hogy nem lehet közömbösen hallgatni, miket művelt. Nem volt egyszerű megírni, mert a hercegné és az ügyvédei nagyon ügyesen megpróbálták elhallgattatni az embereket, de végül elmesélték a borzalmakat. Ez egy nagyszerű történet egy nőről, aki a semmiből jött és most már a világ egyik leghíresebb figurája, és ehhez mindenkin átgázolt, aki csak az útjába került" - idézi a Bors az író szavait. Meghan és Harry volt kommunikációs titkára már korábban azt állítja, hogy Meghan Markle két alkalmazottját is megfélemlítette, majd kidobta a Kensington-palotából, de a hercegné ügyvédje szerint ez megint csak egy lejárató kampány része.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.