Meghan és Harry volt kommunikációs titkára azt állítja, hogy Meghan Markle két alkalmazottját is megfélemlítette, majd kidobta a Kensington-palotából. Meghan ügyvédje szerint ez megint csak egy lejárató kampány része.

Tegnap este derült arra fény, hogy a Kensington-palota személyzetének egyik vezető tagja panaszt nyújtott be Sussex hercegnője ellen, mielőtt ő és Harry herceg kiléptek volna a királyi család szolgálatából. A Times arról számolt be, hogy 2018 októberében Jason Knauf - aki Harry és Meghan kommunikációs titkáraként dolgozott -, azt állította, hogy a hercegné két személyi asszisztenst küldött el a háztartásból, és aláásta egy harmadik alkalmazott bizalmát - írja a Daily Mail

Meghan MarkleForrás: AFP

Jason Knauf , aki most a cambridge-i herceg és hercegné karitatív alapítványának élén áll, azért lépett fel, hogy a Buckingham-palota megvédje azokat az alkalmazottakat, akik állítása szerint Meghan elviselhetetlen nyomása alá kerültek. Azt állítja továbbá, hogy Harry könyörgött neki, hogy fejezze be a vádaskodást.

A sussexiek szóvivője határozottan elutasította az állításokat, szerintük ez egy megtévesztő és félretájékoztatáson alapuló lejárató kampány része. A házaspár ügyvédje szerint a királyi család ezzel szeretné lejáratni Meghan hercegnét a hétvégi, Oprah Winfrey-vel készített interjú előtt.

Meghan elszomorodott a személye ellen elkövetett támadás miatt, különösen azért, mert ő is a megfélemlítés célpontja volt, és mélyen elkötelezett a fájdalmat és traumát átélt emberek támogatásában.