A Kensington-palota egyik alkalmazottja panaszt nyújtott be Meghan Markle ellen: súlyos dolgokat állít

királyi család rágalmazás Meghan Markle személyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan és Harry volt kommunikációs titkára azt állítja, hogy Meghan Markle két alkalmazottját is megfélemlítette, majd kidobta a Kensington-palotából. Meghan ügyvédje szerint ez megint csak egy lejárató kampány része.

Tegnap este derült arra fény, hogy a Kensington-palota személyzetének egyik vezető tagja panaszt nyújtott be Sussex hercegnője ellen, mielőtt ő és Harry herceg kiléptek volna a királyi család szolgálatából. A Times arról számolt be, hogy 2018 októberében Jason Knauf - aki Harry és Meghan kommunikációs titkáraként dolgozott -, azt állította, hogy a hercegné két személyi asszisztenst küldött el a háztartásból, és aláásta egy harmadik alkalmazott bizalmát - írja a Daily Mail

Meghan Markle Forrás: AFP

Jason Knauf , aki most a cambridge-i herceg és hercegné karitatív alapítványának élén áll, azért lépett fel, hogy a Buckingham-palota megvédje azokat az alkalmazottakat, akik állítása szerint Meghan elviselhetetlen nyomása alá kerültek. Azt állítja továbbá, hogy Harry könyörgött neki, hogy fejezze be a vádaskodást.

A sussexiek szóvivője határozottan elutasította az állításokat, szerintük ez egy megtévesztő és félretájékoztatáson alapuló lejárató kampány része. A házaspár ügyvédje szerint a királyi család ezzel szeretné lejáratni Meghan hercegnét a hétvégi, Oprah Winfrey-vel készített interjú előtt.

Meghan elszomorodott a személye ellen elkövetett támadás miatt, különösen azért, mert ő is a megfélemlítés célpontja volt, és mélyen elkötelezett a fájdalmat és traumát átélt emberek támogatásában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.