Kegyetlen sorozatgyilkos végzett a magyar nővel: ezt a büntetést kapta

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál olasz sorozatgyilkos M. Arietta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorozatgyilkos végzett a magyar nővel: ezt a büntetést kapta.

M. Arietta 2018-ban halt meg Castelfrancóban, gyilkosa öngyilkosságnak próbálta álcázni az esetet. A prostituált élettelen testét a vonatsínekre fektette. A környék ipari kamerái azonban lebuktatták, ugyanis felvették, ahogy a férfi a lánnyal beszélget és együtt indulnak el az állomáshoz közeli bokros területre. Ezután kiderült, hogy nem Arietta volt az olasz férfi, Pasquale első áldozata.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Kiderült, hogy az 56 éves Elena Morandival is Pasquale végzett: begyógyszerezte, ágyába fektette, majd rágyújtotta a heverőt. A rendőrség ezután több régi ügyet is elővett, kiderült, hogy a nyugdíjas Loredana Gottardival is hasonlóképpen végzett, őt is az otthonában találták meg holtan. Kiderült, hogy a sorozatgyilkos szerencsejátékozott, ezért folyton szüksége volt pénzre. A gyilkost 20 évre ítélték, de Pasquale fellebbezett, ám azt a bíróság elutasította. Októberben még lesz egy gyorsított tárgyalás, ott kerülhet végleg pont az ügy végére - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.