Otthon vette észre, hogy hiányzik a haja: egy perverz férfi levágta a buszon

Forrás: Shutterstock -
hajvágás levágta levágta a haját a buszon perverz busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen morbid és bizarr történetről számolt be egy brit nő, akit egy huszonéves fiatal nem mindennapi módon molesztált a buszon.

Jessie Thomas még februárban utazott Middlesbrough-ba, ám olyan dolog történt vele a buszon, hogy azóta sem mert tömegközlekedési eszközre szállni.

A hölgynek már akkor gyanús lett a férfi, amikor felszállt a buszra. Az idegen ugyanis szinte közvetlenül a mögötte lévő ülésen foglalt helyet, miközben a jármű majdnem üres volt. Jessie még akkor sem fogott gyanút, amikor a férfi átült közvetlenül mögé és matatni kezdett a saját táskájában. A nő nem akart paranoiásnak tűnni, ezért nem ült át egy másik ülésre.

Forrás: Shutterstock

A leszállás után a férfi egy ideig még követte a nőt, majd elsietett. Jessie csak otthon szembesült azzal, mi történt vele a buszon. Az idegen ugyanis levágott egy darabot a nő hajából. Thomas az eset óta szorongással küzd, többször volt pánikrohama és retteg buszra szállni. Az ügyben a rendőrség már előállított egy huszonéves fiatalt, azonban további információt nem közöltek a jelenleg is folyó nyomozásról – írja a 24.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.