Levágatta legnagyobb kincsét és szinte felismerhetetlenné vált az élő Aranyhaj

Forrás: Instagram -
élő Aranyhaj fotó drasztikus változás haj Rapunzel levágatta haját Aranyhaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A barátai és követői is csak Aranyhajnak hívták Vanessa Rasmussont, aki közel két évtizeden át növesztette aranybarna tincseit. A kétgyermekes anyuka azonban drasztikus lépésre szánta el magát.

Az amerikai Vanessa hétéves volt, amikor egy rosszul sikerült hajvágás után megfogadta, sosem megy többet fodrászhoz. A haja gyorsan nőni kezdett, ő pedig kíváncsi volt arra, vajon milyen hosszúra képes megnőni az emberi haj. Vanessa 19 éven át egy centit sem vágott fürtjeiből, amelyek már a vádlijáig értek.

Vanessa Rasmusson, az élő Aranyhaj megvált legnagyobb kincsétől Forrás: Instagram

Rengeteg dicséretet kapott a frizurájára, és egy idő után hosszú hajával kezdték azonosítani. Ez motiválhatta abban, hogy közel húsz év után megvált hajkoronájától és az Aranyhaj titulustól. Vanessa több mint egy méternyit vágatott a hajából, és rajongói elsőre fel sem ismerték a fiatal anyukát. A vállig érő aranybarna frizura teljesen más kinézetet kölcsönzött az arcának – írja a DailyStar.

Vanessa egy TikTok-videóban mutatta be új frizuráját, amelyet már másfél millióan megnéztek.

@08vanessa.r I did it! #girldontdoit#ididit#hairtransformation#longtoshort#longhair#hair#beforeandafter#itwasworthit♬ original sound - Makayla

Azonban nem Vanessa az egyetlen, aki jogosan pályázott az "élő Aranyhaj" címre. Egy ukrán modellnek konkrétan a földet súrolja szőke haja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.