Szörnyű gázolás Baranyában: élet-halál között lebeg a kislány, akit az édesanyjával együtt ütöttek el

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
gázolás kerékpár baleset tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biciklizés közben gázoltak halálra egy 37 éves édesanyát a baranyai Újpetrén. Annamária a helyszínen meghalt, 12 éves lánya életéért még küzdenek az orvosok.

Halálos gázolás történt szombat délután a Baranya megyei Újpetrén. A 37 éves K. Annamária 12 éves kislányával, Ramónával indult biciklizni, azonban a felhőtlen időtöltés tragédiával végződött, amikor a Kossuth utcában egy autó elgázolta őket.

Az édesanya olyan súlyosan megsérült, hogy az életét már nem lehetett megmenteni, Ramóna pedig életveszélyes állapotban fekszik a kórházban.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Alig egy nappal korábban még beszéltünk, és Ancsi olyan vidám és mosolygós volt, mint mindig, a kislányairól mesélt, akiket mindennél jobban szeretett" – mondta a Borsnak Annamária egyik ismerőse.

"Gyönyörű család volt mindig az övék, férjével, Sanyival nagyon szépen nevelték Ramónát, és a két éves kishúgát. Boldog házasságban éltek és nagyon szerették egymást Sanyival, akik mindketten a két imádott kislányukért éltek" – tette hozzá.

"Bele sem merek gondolni, hogy Sanyi min mehet keresztül most, hiszen a feleségét elvesztette, a kislánya pedig élet és halál között lebeg, miközben a másik kislányát is nevelnie kell. Most mindenki azért imádkozik és szorít, hogy Ramóna életét sikerüljön megmenteni, bízunk benne, hogy fel fog épülni. Szegény kislány februárban ünnepelte a 12. születésnapját" – mondta.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan hogyan történt a baleset, a rendőrség nyomoz az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.