Elhunyt a népszerű sorozatsztár, milliók gyászolják

Forrás: Wikipedia -
Josef Abrhám gyászhír Kórház a város szélén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 16-án, 82 esztendős korában elhunyt Josef Abrhám cseh színész, a Kórház a város szélén című tévésorozat Blažej doktora.

A néhai sztár az 1978 és 1981 között futó szériának köszönhetően szerezte legtöbb rajongóját, de színházi szerepekben is rendre megcsodálhatta játékát a közönség. 2020-ban színészi pályafutásáért Thália-díjjal tüntették ki – írja az Origo. Halálának pontos körülményeiről és okairól egyelőre nem tájékoztatták a sajtót.

Josef Abrhám Forrás: Wikipedia

Abrhám már régóta mély gyászban élt szeretett felesége, Libuše Šafránková színésznő elvesztése miatt, akit 68 évesen, tavaly júniusban ragadott el tőle a rákbetegség. A színész annyira lefogyott és legyengült a bánattól, hogy gyakran már csak tolószékben tudott közlekedni, és egy interjúban beismerte, hogy örülne, ha örökre álomba szenderülhetne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.