Teljesen összeomlott és felesége halála óta már élni sincs kedve a népszerű színésznek

cseh feleség Josef Abrhám gyász Kórház a város szélén összeomlott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly vesztette el a feleségét, és azóta sem tudta feldolgozni a szeretett nő hiányát. A színész arról beszélt, hogy szívesen meghalna álmában.

A Kórház a város szélén népszerű és imádott főszereplőjét, Blazej doktort Josef Abrhám alakította. A színész négy és fél évtizeden át élt együtt feleségével, akit tavaly elragadott a rákbetegség. A színésznő éveken át küzdött a kórral, idős férjét mégis nagyon megtörte, hogy szerelme már nincs mellette. Az elmúlt fél évben mélypontra jutott.

A 82 éves Josefen fia próbál segíteni, aki magához költöztette édesapját. A férfi annyira lefogyott, hogy csak tolószékkel tud közlekedni. Az idős színésszel nemrég készült egy interjú, amelyben megdöbbentő dolgokat mondott. A rajongók csak még jobban aggódnak érte.

– idézte a színész szavait a promotions.hu.

Sztárok, akiktől el kellett búcsúznunk 2021-benhttps://www.life.hu/eletmod/20220104-sztarok-akiktol-el-kellett-bucsuznunk-2021-ben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.