Megaláztatás érte a Bikini gitárosát: ezért dobták ki a biztonsági őrök a Budapest Arénából

Budapest Aréna gitáros bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikini gitárosának, Lukács Petának szörnyű élményben volt része: kidobták őt a Budapest Arénából.

A Bikini gitárosa, Lukács Peta a Tool nevű metal zenekar koncertjén vett részt a Budapest Arénában. A banda kikötötte, hogy a koncert alatt nem lehet felvételt készíteni, a gitárosnak pedig esze ágában sem volt megszegni a szabályt. A szünetben azonban elővette a telefonját, az őrök pedig úgy látták, mégis felvételt készít.

"Pont egy szünetszerű része volt a koncertnek, ezért úgy voltam vele, hogy megnézek egy videót, amiben elmondják, mi az álláspontja a zenekarnak a videózással kapcsolatban. Ahogy néztem ezt a YouTube-videót, egyszer csak érzem, hogy valaki óvatosan megkopogtatja a vállamat, látom is, hogy egy biztonsági őr az, aki közli, hogy fáradjak vele. Mondom, miért? Azt mondja, látja, hogy videózok. Mondom igen, és mutatom neki a telefonomat, hogy egy YouTube-videót nézek gyorsan arról, hogy miért nem szabad ezen a koncerten videózni. Azt mondja, éppen ezért menjek vele...

Ki kellett mennem és szépen aláírnom valami papírt, majd kitessékeltek a koncertről. Mondtam, hogy ne vicceljetek már, nem csináltam azt, amiről éppen szó van... Mondom, elnézést, én nem készítettem felvételt. 'Azt ők nem tudhatják, a kezemben volt a telefon.' Mondom, 8000 embernek van a kezében a telefon, aki éppen telefonálgat, vagy akármit csinál. 'Ők ezt nem tudhatják, a kolléga látta, hogy én felvételt készítettem.'

Mondom, akkor nézzük már meg a telefonomat, hogy hol van rajta az a felvétel, mert nincs. Erre rávágták, hogy már ki is törölhettem. Mondom, oké, ennyire sok időm nem volt rá, mivel szinte kézenfogva rángattak ki a teremből" - mondta a Bikini zenésze. Hozzátette, a szervezők nem nézték meg a telefonját, egyszerűen kivezették - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.