Kivonul egy ruhaüzlet Magyarországról: eddig lehet még ott vásárolni

ruhaüzlet Orsay kivonulás Magyarország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kivonul Magyarországról az Orsay ruhaüzlet: már nem sokáig lehet ott vásárolni.

Honlapján jelentette be az Orsay ruhaüzlet, hogy kivonul Magyarországról.

"Sajnos a koronavírus-világjárvány káros gazdasági hatásai minket is elértek, így azt szomorú hírt kell közölnünk Veletek, hogy az Orsay kénytelen magyarországi tevékenységét 2022. június 10-ével beszüntetni" - írták. Az ajándékkrátyák és utalványok levásárlására június 10-ig lesz lehetőség.

Kivonul az Orsay Magyarországról - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"Legkésőbb 2022. június 10-ig lehetőséget biztosítunk arra is, hogy Orsay ajándékkártyád, vagy Orsay Club utalványodat teljes összegben kifizessük, akár közvetlenül az üzletben, akár ügyfélszolgálatunkon keresztül a service@orsay.com címen. 2022. május 4-ig rendeltél a webáruházunkban, és szeretnél visszaküldeni valamit? A megrendelésed a vonatkozó visszaküldési határidőn belül visszaküldheted a raktárunkba, vagy visszaválthatod valamelyik üzletünkben. Felhívjuk továbbá a figyelmeteket, hogy az üzleteinkben vásárolt nem hibás termékek esetén 2022. május 30-ától kénytelenek vagyunk megszüntetni a visszavételi, levásárlási, illetve pénzvisszafizetési lehetőséget" - tették hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.