Curtis koncert közben hagyta ott a színpadot: a közönség sem hitte el, hogy ilyen megtörténhet

Forrás: Curtis/Instagram -
gesztus rajongó videó megható koncert Majka Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fergeteges koncertsorozaton van túl Majka és Curtis. Az ikonikus páros február végén indult egy különleges, mindössze kilenc állomásból álló turnéra, ahol legismertebb dalaik swingváltozatát adták elő.

Majka és Curtis a márciusban véget ért swingsorozat óta ismét a jól megszokott koncertműsorral járják az országot, legutóbb pedig pont Orosházán szórakoztatták a közönséget. Hatalmas tömeg gyűlt össze a színpad előtt, akik tombolva hallgatták végig a duó slágereit. A koncert egy pontján azonban Curtis lelépett a színpadról, és arra, ami ezután következett, senki sem számított.

A rapper, aki maga is boldog édesapa, odasétált a közönséghez, levette az ingét és odaadta az első sorban álló kisfiúnak. A megható gesztusról videó is készült, amely felkerült Curtis Instagram-oldalára. A kommentek közt pedig megszólalt több szemtanú, valamint a kisfiú édesanyja is.

– írta az édesanya, aki nem túlzott, hiszen más is megerősítette, hogy a kisfiú számára örökre meghatározó élmény lesz ez a koncert.

– mesélte egy másik kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.