Ez lehet az oka Kautzky Armand válságba jutott házasságának

Fotó: Polyak Attila - Origo -
házasság válság válás Kautzky Armand különélés Kautzky Armand házassági válsága
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei a sztárszakítások éve. Az ismert magyar emberek szinte egymás után, sorban a nyilvánosság elé állnak, hogy bejelentsék: válnak vagy szakítanak párjukkal. Legutóbb a népszerű színész és szinkronhang, Kautzky Armand vallott válságba jutott házasságáról.

Mi lehet az oka annak, hogy idén ennyi celeb jutott magánéleti válságba? Gazdag Enikő pszichológus, pár- és családterapeuta a Life.hu-nak adott interjújában adott választ a kérdésre.

Kautzky Armand Jászai Mari-díjas színművész pár napja sokkolta a nyilvánosságot, amikor egy interjúban elárulta, hogy hónapok óta külön él feleségétől. A döntést közösen hozták meg.

Fotó: Polyak Attila - Origo

– nyilatkozta Armand a Story Magazinnak. A lap úgy tudja, hogy a házaspár még nem adta be a válási papírokat, és a színész is azt mondta, hogy ez remélhetőleg csak egy átmeneti időszak lesz az életükben. A gyerekek kirepültek a családi fészekből, most pedig mindkettejüknek újra kell fogalmazniuk magukat. Könnyen lehet, hogy ez okozhatta a problémát – véli egy szakértő.

– idézi Orbán Nórát a Blikk, aki a TV2 Tényeknek próbálta megfejteni, mi állhat egy párkapcsolati válság hátterében. A szakértő kiemelte, hogy a gyereknevelés mellett fontos, hogy a szülők egymásra is fordítsanak időt, figyeljenek a másik vágyaira, érzéseire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.