Odapörköltek Alföldy Annának: "A mellében meg a szájában több a töltelék, mint az agyában"

vita Alföldy Anna balhé A konyhafőnök Maier Anikó botrány RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta Alföldy Anna és Maier Anikó parázs vitája tartja lázban a tévénézőket. A két nő ugyanis a legapróbb hibák esetén is képes egymás torkának esni, és a kettejük közt vibráló feszültség a többi játékost is hátráltatja.

Az egész azzal kezdődött, hogy Hajdú Péter exe, Alföldy Anna agyatlannak nevezte Maier Anikót, akivel a műsor elején kénytelen volt párban dolgozni. Anna viselkedése kiverte a biztosítékot a kommentelőknél, akik durva üzenetekben támadták a modellt. Anna reagált is az írásokra, és elmondta, hogy nem fog változtatni a stílusán.

Alföldy Anna, Maier Anikó és harmadik csapattársuk, Vajda Luca Forrás: RTL Klub

Tartotta a szavát. Anna ugyanis két napja sem finomkodott a jelzőkkel, ha Anikóról volt szó, és csapattársát haszontalan szobanövénynek nevezte. A balhésorozat pedig tegnap este tovább folytatódott, és ezúttal Anikót sem kellett félteni. A Konyhafőnök legutóbbi adásában csípős kritikával illette Annát.

– mondta Anikó.

Kettejük vitáján a nézők remekül szórakoznak, a többi játékos viszont nehezen tud koncentrálni a nők folyamatos civakodása miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.