Forrnak az indulatok: Hajdú Péter exe haszontalan szobanövénynek nevezte csapattársát

vita Alföldy Anna indulatok balhé feszültség A konyhafőnök Hajdú Péter Hajdú Péter exe botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ez az első eset, hogy egymásnak esett Alföldy Anna és versenyzőtársa, Maier Anikó. A két nő most azonban Rácz Jenő előtt is hevesen vitázott, amivel nemcsak a séfet, de a csapatuk harmadik tagját is kellemetlen helyzetbe hozták.

Pár héttel ezelőtt került először összetűzésbe Anna és Anikó. A feladatuk az volt, hogy párosan készítsenek el egy ételt, ám a közös munka nem ment túl jól. Anna semmibe vette Anikót, folyamatosan vitatkozott vele, a végén pedig könnyek között kiabált versenytársával, akit agyatlannak nevezett. Anna viselkedése kiverte a biztosítékot a nézőknél, akik durva hangvételű üzenetekben támadták Hajdú exét.

– válaszolt a támadásokra Alföldy Anna, aki azt is elmondta, hogy nem fog változtatni a stílusán. Az ígéretét pedig be is tartotta, és A Konyhafőnök legutóbbi adásában is sikoltozva vitázott Maier Anikóval.

Alföldy Anna, Maier Anikó és harmadik csapattársuk, Vajda Luca Forrás: RTL Klub

Annának és Anikónak ezúttal nem párban, hanem Lucával hármasban kellett főznie. A csapatot Anikónak kellett volna irányítania, azonban a munka ezúttal sem ment zökkenőmentesen. Rácz Jenő többször is próbált segíteni a lányoknak, ám ő sem tudott rendet tenni a csapatban. Anna később is kifakadt, és haszontalan szobanövénynek nevezte Anikót – hallható a netre felkerült videóban is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.