Nem ez az első eset, hogy egymásnak esett Alföldy Anna és versenyzőtársa, Maier Anikó. A két nő most azonban Rácz Jenő előtt is hevesen vitázott, amivel nemcsak a séfet, de a csapatuk harmadik tagját is kellemetlen helyzetbe hozták.

Pár héttel ezelőtt került először összetűzésbe Anna és Anikó. A feladatuk az volt, hogy párosan készítsenek el egy ételt, ám a közös munka nem ment túl jól. Anna semmibe vette Anikót, folyamatosan vitatkozott vele, a végén pedig könnyek között kiabált versenytársával, akit agyatlannak nevezett. Anna viselkedése kiverte a biztosítékot a nézőknél, akik durva hangvételű üzenetekben támadták Hajdú exét.

Abban igazuk van, hogy nem így kéne viselkednem egy idősebb emberrel, de az adott helyzetben egyszerűen nem tudtam volna máshogy reagálni

– válaszolt a támadásokra Alföldy Anna, aki azt is elmondta, hogy nem fog változtatni a stílusán. Az ígéretét pedig be is tartotta, és A Konyhafőnök legutóbbi adásában is sikoltozva vitázott Maier Anikóval.

Alföldy Anna, Maier Anikó és harmadik csapattársuk, Vajda LucaForrás: RTL Klub

Annának és Anikónak ezúttal nem párban, hanem Lucával hármasban kellett főznie. A csapatot Anikónak kellett volna irányítania, azonban a munka ezúttal sem ment zökkenőmentesen. Rácz Jenő többször is próbált segíteni a lányoknak, ám ő sem tudott rendet tenni a csapatban. Anna később is kifakadt, és haszontalan szobanövénynek nevezte Anikót – hallható a netre felkerült videóban is.