"Nincs agya a nőnek" - a Konyhafőnök versenyzője sírva osztotta versenytársát

Alföldy Anna konyhafőnök verseny versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Konyhafőnök csütörtök esti adásában a főzésen kívül egy Mónika show-s jelenetre hajazó veszekedést is láthattak a nézők, hála Hajdú Péter exének.

A Konyhafőnök páros feladatában Hajdú Péter exe, Alföldy Anna egy csapatba került Maier Anikóval. A csapatokat Rácz Jenő osztotta le, és bár Anna semmiképp nem szeretett volna Anikóval együtt dolgozni, végül muszáj volt neki.

A közös munka nem ment jól, Anna semmibe vette Anikót, és folyamatosan vitatkozott vele. Rácz Jenő egy ponton megelégelte a pultjukon lévő kuplerájt, és egy mozdulattal minden zöldséget a földre söpört.

– mondta Anna, aki a főzés vége felé már könnyek között kiabált, és azon gondolkodott, leveszi a kötényt, és kisétál a konyhából.

A köztük lévő feszültség akkor sem enyhült, amikor a zsűri elé vitték az elkészített sushikat, Jenő pedig azzal zárta a vitát, hogy így nem lehet dolgozni, és jó lesz, ha mielőbb rendezik a köztük lévő ellentéteket.

A kommentelőknek megvan a véleménye Anna viselkedéséről, aki sokaknál kihúzta a gyufát.

"Gyalázatos egy rosszindulatú és buta nő"

"Levehette volna önként a kötényt, maga volt a borzalom!"

"Anikó lehet, hogy nem a legélesebb kés a fiókban, de ahogy ez a pumpaszájú retek beszélt vele... Úgy vágtam volna ki a séfek helyében, hogy a lába nem ért volna földet"

-minősítette egy másik kommentelő A Konyhafőnök versenyzőjét. Végül a második feladatban összeszedték magukat, és sikerült összedolgozniuk, így mindketten bent maradtak a versenyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.