Kamaszlányokat keres a rendőrség: mindketten egy zuglói rendezvényről tűntek el

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
tinédzser rendőrség eltűnés körözés Zugló kamaszlány kamasz rendezvény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
14 és 16 éves tinédzsert keres a rendőrség. Bár a körözést külön-külön adták ki rájuk, a két lány ugyanarról a rendezvényről tűnt el.

Mohácsi Amanda Rebeka 16 éves, 160 cm magas, sötétbarna hajú, barna szemű, eltűnésekor fehér pólót, világoskék farmert és fehér sportcipőt viselt.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Orsós Virág 14 éves, 160 cm magas, hullámos fekete hajú, barna szemű, eltűnésekor fehér, hosszú ujjú pólót, világoskék farmert és sportcipőt viselt.

A lányok az említett rendezvényről ismeretlen helyre távoztak - hogy együtt vagy külön, arról a rendőrség honlapján nincs információ - azóta nem látták őket, keresésük jelenleg is tart.

Mohácsi Amanda Rebeka és Orsós Virág fotóját és a rendőrség hivatalos közleményét a Police.hu oldalán találod meg.

A rendőrség kéri, hogy aki tud bármelyikük jelenlegi tartózkodási helyéről, tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – a Telefontanú ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.