Megszólalt Will Smith felesége az Oscar-botrányról: most először kommentálta a történteket

Forrás: MTI/EPA/Carloine Brehman -
pofon Oscar-gála Chris Rock Will Smith Jada Pinkett-Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezt mondta.

Az idei Oscar-gála nem a filmekről, hanem Will Smith pofonjáról szólt, amit Chris Rocknak osztott ki, miután a humorista a színész feleségének kopaszságán viccelődött. Az eset hatalmas vihart kavart, a színészt tíz évre kitiltották az amerikai filmakadémia rendezvényeiről, köztük az Oscar-gálákon való részvételtől. Will Smith ugyan bocsánatot kért viselkedéséért, de a pofont már nem tudta meg nem történtté tenni. Felesége pedig eddig nem igazán kommentálta a botrányos eseményt, ám most saját műsorában megtette. Elmondta, szeretné, ha Will Smith és Chris Rock ki tudnának békülni egymással.

Jada Pinkett Smith megszólalt a botrányos Oscar-gáláról Forrás: MTI/EPA/Carloine Brehman

"Abban reménykedem, hogy ennek a két intelligens férfinak lehetősége lesz a gyógyulásra, a megbeszélésre és a kibékülésre" - mondta a feleség. "A világ mai állapotában mindkettejükre szükségünk van. És valójában mindannyiunknak nagyobb szükségünk van egymásra, mint valaha" - zárta gondolatait Jada.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.