A bíróságon találkozik az őt megvakító volt párjával Lakatos Gabriella

Forrás: RTL Klub -
emberrablás megvakított Lakatos Gabriella látás bántalmazás emberölés kísérlete szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint arról korábban beszámoltunk, Lakatos Gabriella emberrablás miatt tett feljelentést Gy. Attila ellen, aki rá akarta bírni volt barátnőjét, hogy vonja vissza a vádakat, de mivel a nő erre nem volt hajlandó, brutálisan megkínozta őt, és megvakította a fiatal anyát. 

A megkínzott és megcsonkított áldozat a bíróságon lesz kénytelen találkozni Gy. Attilával, mivel az eredeti feljelentése nyomán az emberrablási ügyet tárgyalja majd a bíróság.

Gabriella, a kemecsei bántalmazás áldozata és testvére, Róbert Forrás: RTL Klub

A 22 éves áldozat testvére a Borsnak nyilatkozott:

„Az egész család Gabica mellett van. Támogatjuk és segítjük őt, az Úr mellett mi tartjuk benne a lelket" – mondta a Borsnak a lány lelkészként és szociális munkásként is tevékenykedő testvére, Róbert és hozzátette:

"Régóta terveztük, hogy a húgomat elviszem a Szentföldre, ez a múlt hétvégén megvalósult. A zarándoklat előtt egy nemzetközileg elismert szemészprofesszor közölte, hogy az ő tudása alapján egyelőre nincs arra remény, hogy Gabi visszanyerje a látását, de mi nem adjuk fel. Jézus azért is jött el a Földre, hogy vakokat gyógyítson. Az utazásunk során mindketten rengeteg erőt kaptunk Istentől, a reményt pedig sosem adjuk fel."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.