Császár Előd apja a fia könyvéből értesült a szexuális zaklatásról

Forrás: RTL Klub -
szexuális szexuális bántalmazás szexuális zaklatás Császár Előd szexfilm zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Császár Előd tavaly állt nyilvánosság elé, és akkor beszélt először részletesen a gyerekként átélt szörnyű traumáról, a szexuális zaklatásról. A zenész tízévesen még nem érezte a történtek súlyát, ezért nem is szólt róla a szüleinek.

Elődöt a család egyik jó barátja próbálta megerőszakolni. A zenész gyerekként vendégségben volt a férfinél, ám amikor hazaindult volna, az illető megkérdezte a kiskamasztól, hogy lenne-e kedve filmet nézni? Nem akármilyen filmről, hanem szexkazettáról volt szó, a kicsi Előd pedig nem utasította el az ajánlatot. Arra azonban nem számított, hogy milyen eseménysorozatot indít be ezzel.

Forrás: RTL Klub

A férfi ugyanis egyszer csak megjelent előtte letolt nadrággal és arra kérte Elődöt, hogy csinálja azt, amit a néni a tévében. A fiúnak sikerült elmenekülnie, ám a férfi nem adta fel, később újra próbálkozott, akkor meg akarta csókolni a kisfiút. Erről Előd a történtek idején senkinek sem beszélt, édesapjának pedig azért sem akarta elmesélni, hogy mire akarta kényszeríteni a barát, mert szinte biztos volt benne, hogy a szülője bántaná a férfit.

Az eset éveken át titokban maradt, ám Előd a húsz évvel ezelőtt megjelent önéletrajzi könyvében megemlíti a traumát. A zenész édesapja pedig innen, a könyvből tudta meg, mit is élt át a fia tízéves korában – idézi a Bors Császár Elődöt, aki a Világtalálkozó című műsorban vallott élete szörnyű időszakáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.