Császár Előd tavaly állt nyilvánosság elé, és akkor beszélt először részletesen a gyerekként átélt szörnyű traumáról, a szexuális zaklatásról. A zenész tízévesen még nem érezte a történtek súlyát, ezért nem is szólt róla a szüleinek.

Elődöt a család egyik jó barátja próbálta megerőszakolni. A zenész gyerekként vendégségben volt a férfinél, ám amikor hazaindult volna, az illető megkérdezte a kiskamasztól, hogy lenne-e kedve filmet nézni? Nem akármilyen filmről, hanem szexkazettáról volt szó, a kicsi Előd pedig nem utasította el az ajánlatot. Arra azonban nem számított, hogy milyen eseménysorozatot indít be ezzel.

Forrás: RTL Klub

A férfi ugyanis egyszer csak megjelent előtte letolt nadrággal és arra kérte Elődöt, hogy csinálja azt, amit a néni a tévében. A fiúnak sikerült elmenekülnie, ám a férfi nem adta fel, később újra próbálkozott, akkor meg akarta csókolni a kisfiút. Erről Előd a történtek idején senkinek sem beszélt, édesapjának pedig azért sem akarta elmesélni, hogy mire akarta kényszeríteni a barát, mert szinte biztos volt benne, hogy a szülője bántaná a férfit.

Az eset éveken át titokban maradt, ám Előd a húsz évvel ezelőtt megjelent önéletrajzi könyvében megemlíti a traumát. A zenész édesapja pedig innen, a könyvből tudta meg, mit is élt át a fia tízéves korában – idézi a Bors Császár Elődöt, aki a Világtalálkozó című műsorban vallott élete szörnyű időszakáról.