Váratlanul rosszul lett egy vásárló egy pesti áruházban: újra kellett éleszteni

rendőrség áruház vásárló Budapest rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlanul rosszul lett, elájult és nem mutatott életjelet egy 45 éves vásárló egy budapesti áruházban. Hatalmas szerencse, hogy az üzletben egy szabadnapos rendőr is tartózkodott, aki észrevette, hogy nagy baj van, így rögtön a vásárló megmentésére sietett.

Az eset egy XVI. kerületi áruház vásárlóterében történt hétfőn délután. Amint a negyvenes éveiben járó nő rosszul lett, az ott tartózkodók a kasszasor előtti folyosóra kísérték, de ez sem volt elég, hogy jobban legyen: a nő elájult, majd leállt a szíve.

újraélesztés - illusztráció Forrás: Facebook/OMSZ

A bevásárlóközpontban a kerület egyik járőrparancsnoka is ott volt. A szabadidejét töltő Kuremszki László r. törzsőrmester azonnal megkezdte az asszony újraélesztését. A kiérkező mentők stabilizálták a 45 éves nő állapotát, akit ezután kórházba vittek – olvasható a police.hu oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.