15 éves lányt nyomott víz alá, és próbált meg orális szexre kényszeríteni egy férfi a jászapáti strandon

Forrás: tolgyesstrand.hu -
orális szex strand erőszak bűncselekmény Jászapáti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt mondta a lánynak, hogy úszni akarja tanítani, de a lány nem kért az ittas férfi oktatásából. 

A férfi Jászapáti helyi strandjának melegvizes medencéjében közeledett a kislány felé, és amikor a tini elutasította, az agresszív férfi magához szorította őt, többször a víz alá nyomta, illetve a fürdőruhája alá nyúlkált. Ezek után a támadó a nadrágját letolta, a 15 éves lányt a víz alá nyomta azzal a céllal, hogy orálisan kielégíttesse magát vele.

Jászapáti, strand - A kép illusztráció Forrás: tolgyesstrand.hu

Az áldozat hiába próbált szabadulni a férfitől, mivel az nála jóval erősebb volt, nem tudott, ám a kiabálását meghallotta az egyik barátja, aki végül segített neki.

A férfi még akkor sem hagyta békén a fiatal lányt, amikor ő már felöltözött, és távozni készült, ezért az áldozat barátja ismét a védelmére kelt: őt a 42 éves férfi megpofozta és megfenyegette.

Az ügyészség kérte a férfi előzetes letartóztatását, amit a bíró el is rendelt, bár a döntés még nem végleges.

A gyanúsított kihallgatásakor mindent tagadott, ám ha bűnössége beigazolódik, akár 12 év börtönt is kaphat - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.