A halottlátó Kiss Kató feljelentést tett becsületsértés miatt

Forrás: Kiss Kató/FB -
halottlátó Kiss Kató feljelentés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Kató nemrég stroke-ot kapott, miután kapcsolatba lépett Berki Krisztián szellemével. Az eset után sok támadás érte, így a feljelentés mellett döntött.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Kiss Kató halottlátó - akin keresztül Berki Krisztián üzent Hajdú Péternek, megköszönve a bizalmát és barátságát -, nemrég sztrókot kapott. Akkor azt mondta, mielőbb fel akar épülni, hogy újra segíthessen a holtak és élők között közvetíteni, azonban azóta visszavonult, mivel rengeteg támadás érte őt.

Kiss Kató Forrás: Kiss Kató/FB

Egy zárt Facebook-csoport alakult, Tapasztalatok, vélemények Kiss Katóról névvel, amelynek valós célja csupán az, hogy becsmérlik és gúnyolódnak a halottlátón. A 2000 taggal rendelkező csoport tagjainak a többsége ráadásul még soha nem találkozott a látóval, így releváns tapasztaatuk sem lehet vele kapcsolatban, csupán a megjelenését és stílusát becsmérlik. Kató ezért döntött úgy, hogy a rendőrséghez fordul.

"Éppen ebben a pillanatban léptem ki a kapitányságról, ahol nagyon segítőkészek és megértőek voltak velem. Elmondták, hogy a csoportban közzétett kommentek és posztok jó része kimeríti a becsületsértés és hitelrontás jogállását, vagyis abszolút alkalmasak arra, hogy ismeretlen tettes ellen feljelentést tegyek. A jegyzőkönyvbe persze bekerült egy név is, hiszen pontosan tudható, hogy ki alapította a csoportot és ki az, aki teret ad az ellenem irányuló gyalázkodásnak. A nyomozás elindult és jó esély van arra, hogy végül bíróságra kerüljön majd az ügy" - mondta a Ripostnak Kiss Kató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.