Kórházba került a halottlátó, aki kapcsolatba lépett Berki Krisztián szellemével

halál gyász halottlátó szellem Kiss Kató Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert halottlátó ételosztáson vett részt, amikor szédülni kezdett. A többiek mentőt akartak hívni hozzá, de ő ellenállt, azonban hányni kezdett, és akkor már ő is belátta, hogy segítségre van szüksége.

Kiss Kató legutóbb akkor került a címlapokra, amikor élő adásban próbált kapcsolatba lépni a nemrég elhunyt médiasztár, Berki Krisztián szellemével. A tragédia után ráadásul felkereste őt az özvegy, Berki Mazsi is, azonban azt egyikük sem hozta nyilvánosságra, hogy sikerült-e elérni a túlvilágról Krisztiánt és vajon mit üzent életben maradt családtagjainak.

A halottlátót sokan csalónak és kóklernek nevezték, aki csak a reflektorfényre vágyik. A támadások megviselték Katót, akit teljesen kimerített a transzban töltött idő is. Szerinte ezek okozhatták, hogy rosszul lett és kórházba kellett szállítani.

– mesélte Kató a Borsnak, aki most minden erejével a gyógyulásra fókuszál, mivel rengeteg megkeresése van és a halottak nem várnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.