Kiss Kató léleklátó adta át Berki Krisztián üzenetét Hajdú Péternek

Forrás: dfp@dfp.hu/Schumy Csaba -
léleklátó Life TV Hajdú Péter Kiss Kató Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Kató halottlátót Berki Krisztián lelke kereste meg, az ő üzenetét adta át Hajdú Péternek. 

A halottakkal beszélgető hölgy folyamatos kapcsolatban van Berkivel, akinek vannak olyan bölcsességei, melyeket még Kató is megjegyez magának. Erről beszélt a Life TV Ébredj velünk című műsorában Ábel Anitával és Bereczki Zoltánnal.

Hajdú Péter Forrás: dfp@dfp.hu +36309645813/Schumy Csaba Dfp@Dfp.Hu

A beszélgetéshez csatlakozott Hajdú Péter is, aki megkapta a korábban borítékba zárt üzenetet, melyet állítólag a május 6-án elhunyt Berki Krisztián küldött neki Kiss Katón keresztül.

Hajdú elmondta, hogy istenhívőként szkeptikus a hozzáállása, de az is igaz, hogy korábban már volt dolga halottlátóval egy másik műsorban, ezért megkérte Kiss Katót, hogy győzze meg: valóban Krisztián küdte neki az ő stílusában írt, de eléggé általános mondatokat: „Nagyon köszönöm, hogy nem ítéltél el, és esélyt adtál nekem. Köszönöm a barátságodat."

Bár Hajdú Péter konkrét kérdéseire nem kapott választ Katótól, nem veti el, hogy a léleklátó valóban beszél Krsztiánnal, ám meggyőzni nem tudta: „Kíváncsi lettem volna, milyen információkat tudott volna még mondani, hogy meggyőzzön, most kevés volt ehhez az idő. Talán adok még egy esélyt, de kizárólag, ha a nyilvánosság előtt történik" - mondta el a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.