Viharok jönnek, majd közel 40 fokos kánikula várható

Forrás: Thinkstock -
vihar kánikula zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Enyhe hidegfrontot hoz a csapadék és szél, majd ismét itt a kánikula. 

Kedd


Hajnalban még elszórtan lehet csapadék, majd napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. Délutántól délnyugaton kialakulhat zápor, zivatar. Az eleinte még erős északnyugati szél délutánra mérséklődik. 24 és 31 fok között alakul a hőmérséklet.


Szerda


Nyugat felől többször megnövekszik a felhőzet, és főleg a nyugati, valamint a délnyugati területeken fordul elő eső, zápor. 29 fok köré melegszik a levegő. A nyugatias szél megélénkül.


Csütörtök


Eleinte borongós lesz az idő, majd észak felől csökken a felhőzet, délután már sok napsütés várható. Inkább csak hajnalban lehet elszórtan zápor. 27 és 33 fok között változik a hőmérséklet.


Péntek


A sok napsütést délután fátyolfelhők zavarják - ebből nem alakul ki csapadék. 29 és 35 fok közé melegszik a levegő, szinte országos hőség lesz.

Forrás: Thinkstock


Szombat


A napsütés mellett magasra törnek a gomolyfelhők, elszórtan fordulhat elő zápor, zivatar. Tovább fokozódik a hőség, néhol már 36-37 fok is lehet - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.